Coach

Coach

Durven is je evenwicht verliezen, niet durven is jezelf verliezen.

Vraag jij je wel eens af wie je nou echt bent? Loop je steeds opnieuw tegen hetzelfde probleem aan? Ben je op zoek naar meer duidelijkheid, antwoorden op jouw prangende vragen? Of heb je behoefte aan een beetje of meer sturing aan je dagelijkse leven? Het leven kan soms ingewikkeld zijn, en onder invloed van ons onderbewustzijn voelen we ons soms angstig, boos of gestrest. Als life coach ga ik samen met jou op zoek naar de oorzaak van deze emoties, maar werken we ook naar een oplossing. Problemen waar NLP coaching bij kan helpen zijn onder andere:

love your life
uitgestoken hand

Hoe werkt de NLP coach?

Omdat de hulpvraag voor iedereen uniek is, is het traject bij een life coach dat ook. Ik maak gebruik van Neuro Linguïstisch Programmeren, afgekort tot NLP, om je onderbewustzijn aan te spreken. Dit is waar jij de informatie bewaart die jouw dagelijks functioneren beïnvloeden. Je gemoedstoestand, de keuzes die je maakt en de manier waarop je reageert op gebeurtenissen, het is allemaal een resultaat van de ervaringen uit het verleden die je onderbewustzijn heeft opgeslagen. Hierdoor worden veel mensen geremd door onzekerheid, negatieve gedachten, angsten en stress. Bij NLP gaan we op zoek naar deze knelpunten (onbewuste blokkades). Als we dit eenmaal gelokaliseerd hebben, kunnen we de nieuw vergaarde kennis inzetten om de emoties en gedachten om te buigen naar positiviteit. Dat kan een heftig proces zijn, maar samen met de NLP coach is het mogelijk om negatieve gevoelens in het onderbewuste om te zetten naar positieve gevoelens. Deze helpen je verder in het leven, ze verminderen stress, geven zelfvertrouwen en rust. Als NLP coach maak ik gebruik van uiteenlopende technieken:

Tijdens de eerste sessie bij mij als life coach gaan we samen op zoek naar de hulpvraag. Waar loop je tegenaan en wat ging hieraan vooraf? Vervolgens kiezen we de NLP technieken die het best aansluiten bij jou. Tijdens sessies van een tot anderhalf uur maken we belangrijke stappen naar meer rust, minder stress en vertrouwen in jezelf. Afhankelijk van de persoonlijke omstandigheden zijn er gemiddeld 5 tot 10 sessies bij een NLP coach nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

 

Benieuwd naar wat ik als coach kan betekenen voor jou? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.