Over mij

Screenshot_20210909-130313_Gallery
Over mij

Mijn naam is Greetje Berends. Naast echtgenote, moeder van twee zoons ben ik NLP master coach in Enschede. 

Als NLP coach maak ik gebruik van Neuro Linguïstisch Programmeren om mensen te begeleiden bij uiteenlopende hulpvragen. NLP is een manier om je bewust te worden van wat er speelt in je onderbewustzijn. Vanuit gevoel, wederzijds respect, vertrouwen en af en toe een flinke dosis humor help ik mensen grip te krijgen op het intuïtieve deel van gedachten en emoties. Een luisterend oor, zonder oordeel en met begrip kan het verschil maken in moeilijke tijden.

Voorheen specialiseerde ik me op de doelgroep jongeren. Vooral studenten hebben vaak te maken met stress, faalangst en ingewikkelde emoties. Maar ook volwassenen kunnen te maken krijgen met problemen als een burnout, overmatige stress, angsten en fobieën. Ook voor hen is coaching, gericht op het individu, een manier om grip te krijgen op de omstandigheden.

Inmiddels mag ik mezelf opgeleid jongerencoach, Ik Leer Leren-trainer en NLP master coach noemen. De interesse in dit vakgebied ontstond bij mij tijdens vrijwilligerswerk voor Humanitas Match. Daarna zette ik me op vrijwillige basis in voor studenten van het Saxion Enschede die vastlopen in hun studie. Tegenwoordig bied ik onder de naam Greetjeberends-coaching deze ondersteuning aan iedereen, ongeacht de leeftijd, omstandigheden of hulpvraag. Naast NLP maak ik gebruik van de Ik Leer Leren-methode en reiki voor een complementaire werkwijze.